Ροή

Ερώτηση: πως κανεις μπλοκαρισμα σελιδας?

Crowboy81

New member
Βαθμολογία
0
Καλημερα θελω να σε ρωτησω πως μπορω να μπλοκαρω καποιες σελιδες,ακομα facebook η καποια αλλα,επειδη εχω την ανιψια μου και μου εχει μαθει να μπαινει να κανει φιλους και τετοια,αλλα εγω για λογους ασφαλειας θελω να την προστατευσω,με φωνες και τετοια δεν τα εχω καταφερει.εχω το malwarebytes anti-malware αλλα ψαχνω και δεν λεει καπου να βαλω καποια site η ακομα και με καποιο αλλο,ετσι ωστε αν το χρειαστω εγω να το ξεμπλοκαρω ευκολα.
Ευχαριστω!!!

RC_Andreas

Administrator
Βαθμολογία
10
Website
www.eltube.gr
Re: πως κανεις μπλοκαρισμα σελιδας?

Για σου φίλε εδώ υπάρχουν οδηγοί για να ενεργοποιήσεις τον γονικό έλεγχο αν σου φαίνετε δύσκολο θα ψάξω για μια πιο εύκολη λύση. Ο καλύτερος είναι ο πρώτος.

Όταν πας στον σύνδεσμο του οδηγού πάτα κάτω δεξιά να σου ανοίξει full screen όπως σου δείχνω στην φωτογραφία.

Capture.PNG

Γονικός-έλεγχος

Ενεργοποιήστε-τον-Γονικό-Έλεγχο-στα-Windows-7

Προστατεύοντας-τα-παιδιά

Crowboy81

New member
Βαθμολογία
0
Απ: Re: πως κανεις μπλοκαρισμα σελιδας?

Απ: Re: πως κανεις μπλοκαρισμα σελιδας?

ααα Σ'ευχαριστω παρα πολυ,να κατι που δεν ξερουμε και αφηνουμε τα παιδια μας να μπαινουν οπου θελουν,νομιζω και απο το router το κανονιζεις και αυτο,οποιος ξερει φυσικα.

Για σου φίλε εδώ υπάρχουν οδηγοί για να ενεργοποιήσεις τον γονικό έλεγχο αν σου φαίνετε δύσκολο θα ψάξω για μια πιο εύκολη λύση. Ο καλύτερος είναι ο πρώτος.

Όταν πας στον σύνδεσμο του οδηγού πάτα κάτω δεξιά να σου ανοίξει full screen όπως σου δείχνω στην φωτογραφία.

View attachment 27101

Γονικός-έλεγχος

Ενεργοποιήστε-τον-Γονικό-Έλεγχο-στα-Windows-7

Προστατεύοντας-τα-παιδιά

Top Bottom