Ροή

Οδηγός: Πώς να συγχωνεύσετε βίντεο στα Windows 10 χρησιμοποιώντας τη δωρεάν, ενσωματωμένη εφαρμογή Φωτογραφίες

techne

Administrator
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
1,157
Βαθμολογία
24
Points
38
Website
www.eltube.gr
merge.png

Το Photos είναι μια εφαρμογή που έρχεται προεγκατεστημένη στο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Χρησιμοποιείται για το άνοιγμα των φωτογραφιών και των εικόνων σας από προεπιλογή στα Windows 10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Φωτογραφίες για να συνδυάσετε ή να συγχωνεύσετε εύκολα βίντεο στον υπολογιστή σας με Windows. Ακολουθούν τα βήματα για τη συγχώνευση πολλών αρχείων βίντεο στα Windows 10 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες:

1. Αρχικά, εντοπίστε την εφαρμογή Φωτογραφίες στον υπολογιστή σας και ανοίξτε την. Μπορείτε να το βρείτε στο μενού Έναρξη .

merge1.png

2. Τώρα δημιουργήστε ένα νέο έργο. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα έργο βίντεο κάνοντας κλικ στο μεγάλο μπλε πλαίσιο που λέει Νέο έργο βίντεο είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Νέο βίντεο και επιλέγοντας Νέο έργο βίντεο από το αναπτυσσόμενο μενού. Μπορείτε να βρείτε το κουμπί Νέο βίντεο στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της εφαρμογής.

merge2.png

merge3.png
3. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα βίντεο που θέλετε να συγχωνεύσετε. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το μπλε κουμπί + Προσθήκη ακριβώς κάτω από το κείμενο της βιβλιοθήκης του έργου .

merge4.png

4. Αφού εισαγάγετε όλα τα βίντεο που θέλετε να συνδυάσετε, επιλέξτε τα και κάντε κλικ στο κουμπί Τοποθέτηση στο storyboard στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της εφαρμογής. Αυτό θα προσθέσει όλα τα επιλεγμένα βίντεο στο storyboard του έργου.

merge5.png

5. Προαιρετικά, μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε και να ρυθμίσετε με ακρίβεια τα βίντεο. Μπορείτε να χωρίσετε ή να περικόψετε τα βίντεό σας. Ή μπορείτε να τα περιστρέψετε και να τα γυρίσετε. Το Photos σάς παρέχει όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για να χειριστείτε το υλικό βίντεο.

merge6.png

6. Εάν δεν θέλετε να κάνετε αλλαγές στα βίντεο, μπορείτε να προχωρήσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί Τέλος βίντεο στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της εφαρμογής για εξαγωγή ή κοινή χρήση του βίντεο.

merge7.png
 
Top Bottom