Ροή
VirtualBox

Open Source VirtualBox 7.0.2

virtualbox.jpg


Το VirtualBox είναι ένα ισχυρό προϊόν εικονικοποίησης x86 και AMD64/Intel64 για εταιρική και οικιακή χρήση. Στοχευμένη σε διακομιστή, επιτραπέζιους υπολογιστές και ενσωματωμένη χρήση, είναι πλέον η μόνη επαγγελματικής ποιότητας λύση εικονικοποίησης που είναι επίσης Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα.

Μερικές από τις δυνατότητες του VirtualBox είναι:

  • Αρθρωτότητα. Το VirtualBox έχει εξαιρετικά αρθρωτό σχεδιασμό με καλά καθορισμένες εσωτερικές διεπαφές προγραμματισμού και σχεδιασμό πελάτη/διακομιστή. Αυτό καθιστά εύκολο τον έλεγχό του από πολλές διεπαφές ταυτόχρονα: για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εικονική μηχανή σε ένα τυπικό γραφικό περιβάλλον εικονικής μηχανής και, στη συνέχεια, να ελέγξετε αυτό το μηχάνημα από τη γραμμή εντολών ή πιθανώς από απόσταση.
  • Το VirtualBox συνοδεύεται επίσης από ένα πλήρες κιτ ανάπτυξης λογισμικού: παρόλο που είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα, δεν χρειάζεται να χακάρετε την πηγή για να γράψετε μια νέα διεπαφή για το VirtualBox. Περιγραφές εικονικών μηχανών σε XML. Οι ρυθμίσεις παραμέτρων των εικονικών μηχανών αποθηκεύονται εξ ολοκλήρου σε XML και είναι ανεξάρτητες από τις τοπικές μηχανές. Επομένως, οι ορισμοί εικονικών μηχανών μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε άλλους υπολογιστές.
Author
techne
Downloads
211
Προβολές
211
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

  1. VirtualBox 7.0.2

    Αυτή είναι μια έκδοση συντήρησης. Τα ακόλουθα στοιχεία διορθώθηκαν και/ή προστέθηκαν: Γνωστό...
  2. VirtualBox 7.0.0

    Το VirtualBox v7.0.0 είναι μια σημαντική ενημέρωση. Προστέθηκαν τα ακόλουθα σημαντικά νέα...
Top Bottom